040 169 7220
myynti@pkstulkit.fi

Uutiset

Tällä sivulla ilmoitamme ajankohtaisista asioista.

Tule meille töihin! Haetaan tulkkeja ammattitaitoiseen tiimiimme

Haemme tällä hetkellä osaavia tulkkeja etenkin PK-seudulle. Jos olet kielitaitoinen, luotettava, asiakaslähtöinen persoona, voit olla juuri etsimämme henkilö! Haluamme vastata mahdollisimman laajasti yhteistyökumppaniemme tarpeisiin, joten tällä hetkellä haemme tulkkeja kaikilla kielillä. Jos löydät itsesi kuvauksesta niin otathan yhteyttä, voit jättää lyhyen vapaamuotoisen hakemuksen/CV:n osoitteeseen:

rekrytointi@pkstulkit.fi

Pääkaupunkiseudun Tulkkipalvelut Oy

Pääkaupunkiseudun Tulkkipalvelut Oy on toimivimpia tulkkaus- ja käännöspalveluita tarjoava yritys alallaan, joka pitää asiakkaansa tyytyväisenä luotettavuudellaan, joustavuudellaan, kokemuksellaan sekä ammattitaidollaan. 

Tarjoamme kaikki tarvittavat tulkkaus- ja käännöspalvelut kilpailukykyisesti lyhyelläkin varoitusajalla. Tulkkimme ja kääntäjämme ovat arvostettuja, koulutettuja sekä asiantuntevia alan ammattilaisia. 

Tulkkaus- ja käännöstoimisto tarjoaa kaikki alan palvelut yksityisille ja yrityksille saman katon alta. Varaa tulkkaus kotisivuillamme olevalla .

Suosittelemme tulkkipalveluitamme kaikille kaupungin alaisuudessa toimiville virastoille. Saat meiltä korvattavat tulkki- ja käännöspalvelut, jos kuntasi on solminut sopimuksen TE-keskuksen kanssa. Korvattavat palvelut koskevat pakolaisten ja maahanmuuttajien asioiden hoitoa.

Jaa: